O společnosti CONTECHIN GROUP

Historie CONTECHIN GROUP se datuje od roku 1998, kdy byla založena společnost STOMIX Hradec Králové s.r.o, v roce 2011 přejmenovaná na MISEKO group s.r.o. V roce 2020 byla společnost přejmenována na CONTECHIN GROUP s.r.o.


MISE

Být předním dodavatelem moderních technologií a investičních celků a během našeho růstu dodržovat veškeré etické a morální principy a hodnoty.

VIZE

Přinášet zákazníkům optimální a úplné řešení ve všech oblastech našich výrobních a dodavatelských aktivit.

HODNOTY

Profesionální a solidní pracovní tým. Zodpovědnost k životnímu prostředí a přírodním zdrojům. Úcta, respekt a lidský přístup k zákazníkům a spolupracovníkům

Bořivoj Minář

STOMIX Hradec Králové s.r.o., sesterská společnost mezinárodního koncernu STOMIX byla od svého vzniku aktivní v oblasti energetických úspor, zejména v energetickém poradenství a inženýringu a dodávkách systémů pro zateplování budov. Majitelé mezinárodního koncernu STOMIX byli i společníky STOMIX Hradec Králové s.r.o. Po akvizici mezinárodního koncernu STOMIX zahraničním investorem, dochází k odkoupení všech obchodních podílů původní společnosti STOMIX Hradec Králové s.r.o. (MISEKO Group s.r.o.) společníkem a jednatelem společnosti Bořivojem Minářem. Společnost je následně přejmenována na stávající CONTECHIN GROUP s.r.o.

Původní zaměření a cíle společnosti zůstávají dlouhodobě zachovány. Záběr se rozšiřuje o další oblasti energetických úspor a alternativních zdrojů energie, zejména pak technologie pro zpracování biomasy a technologie pro výrobu tepelné a elektrické energie z biomasy.  Velká pozornost je v posledních letech nově věnována také technologiím pro energetické využití komunálního odpadu.

Velký segment portfolia společnosti CONTECHIN GROUP s.r.o tvoří technologie pro zpracování nerostných surovin, a výrobu stavebních hmot (lepidel, tmelů, omítek), které jsou nezbytné pro kompletaci zateplovacích systémů pro vnější pláště budov.

Společnost se zásadně zaměřuje na zahraniční trhy Evropy, Asie, Severní a Jižní Ameriky. Jedná se zejména o Rusko, Ukrajinu, Gruzii, Kazachstán, Irák, Vietnam, Laos,  Senegal, Mongolsko, Brazílii, Kanadu…

Téměř v každé zahraniční destinaci je zájem o české pivo. Což byl také důvod pro rozšíření specifické orientace společnosti i do oblasti dodávek technologií na výrobu piva-minipivovary a menší pivovary. Za pozornost stojí nabídka startovních řešení minipivovarů CON-BEER® 500 COMPACT a CON-BEER® 1000 COMPACT používaných převážně jako minipivovary restaurační. Pro výrobu českého piva dodáváme k našim technologiím i slad a chmel. Vedle dodávek technologií přichází CONTECHIN GROUP i s nabídkou kompletního řešen české hospody, prezentovaného mezinárodně pod názvem Czech crown restaurants®. V projektu se spojují české pivní technologie, české suroviny, české receptury i česká pivní kultura.

Důležitým aspektem jsou i tradice a zkušenosti českých průmyslníků, na které s veškerým respektem navazujeme. Český průmysl patřil, patří a nadále i bude patřit ke světové špičce.

CONTECHIN GROUP, v úzké spolupráci s dalšími členy skupiny, nabízí úplná řešení sestávající z poradenství, návrhu řešení, dodávky s montáží, zaškolení obsluhy, servisu a dodávky náhradních dílů.  

Ve všech oblastech činnosti dáváme velký důraz na profesionalitu, kvalitu, a dlouhodobou životnost technologií. Přiměřená cena a solidnost je samozřejmostí i bonusem. CONTECHIN GROUP se zaměřuje na úplná, na míru navržená řešení. Tým spolupracovníků a partnerů, zapojených do našeho konsorcia, je způsobilý řešit i velmi složitá zadání.

CONTECHIN GROUP s.r.o.

Energetické úspory

Systémová řešení

Zateplování objektů

CONTECHIN s.r.o.

Technologie

Výroba a kompletace

Suroviny

Czech crown s.r.o.

Minipivovary

Franšíza

Školení

Marketingové služby

Oboroví partneři a specialisté

Přejeme si, aby se k nám zákazníci vraceli. Vybudování důvěry je pro nás cíl i závazek.

Bořivoj Minář
Jednatel / Zakladatel společnosti

Kontakt na CONTECHIN GROUP

Nechte si nezávazně zpracovat cenovou kalkulaci realizace pro danou technologii.

CONTECHIN GROUP s.r.o.

Sídlo: Úzká 162, 790 81 Česká Ves
IČ: 25286846 DIČ: CZ25286846